Coach 2 coach dag

Ben jij een startende* coach of wil je graag je eigen praktijk opzetten? Verlang je naar overzicht en duidelijkheid? Wil jij een plan maken voor jezelf en je (aankomende) praktijk?

Lees dan zeker verder...

Zit jij ook met vragen als:
- Hoe bouw ik mijn praktijk (verder) uit?
- Wat staat me te wachten?
- Wat zijn de do's en wat zijn de dont's?
- Hoe vinden cliënten mij?
- Wat is echt belangrijk?

Dan is deze coach-update echt iets voor jou!

Wat mag je verwachten?
Ik verwelkom je op een unieke locatie, met thee, koffie en iets lekkers. We leren elkaar kennen, want je zult merken... het is fijn om mensen te kennen die net als jij vol ideeën en vragen zitten.

Doen
We brainstormen, delen onze inzichten en vragen om, in de loop van de dag (na de heerlijke lunch en een wandeling als het weer het toelaat), de diepgang op te zoeken.

Diepgang
Jij maakt een (visueel) plan met behulp van de inzichten van die dag en alsof dat nog niet genoeg is, sta ik heel de dag tot je beschikking om je vragen te beantwoorden.

Sandra Kleipas?
Ruim 8 jaar geleden begon ik als coach. Een droom die uitkwam, maar ook een die heel wat uitdagingen met zich mee bracht.
Ondertussen schreef ik 3 boeken, spreek ik door heel Nederland en België en coach ik kinderen, jongeren en volwassenen die vanuit de Benelux, Frankrijk, Duitsland en Engeland naar Hoogstraten komen.
Graag deel ik met jou de inzichten die ik in deze jaren opdeed zodat jij met heel wat extra kennis en bagage op jouw manier je praktijk (verder) kunt uitbouwen.

Wil jij investeren in jezelf én je praktijk?
Gun jezelf dan deze dag.


Praktisch
Wanneer: 19 maart 2020
Tijden: 10-17.00uu
Waar: The Treehouse te Hechtel Eksel (BE)

Investering:
Earlybird: Tot 31-12-2019:  € 137,- * euro excl. btw + gratis online Instagram training twv €25 euro

Regularbird: vanaf 1-1-2020: € 137,-*

*excl. catering (€29** euro p.p)
Koffie, thee, water, fruit, tussendoortjes + uitgebreid lunchbuffet: salades, broodjes etc.
Inschrijven kan via de roze knop! 

Minimaal 8 maximaal 11 deelnemers

Van alle windrichtingen kwamen de coaches al naar de Coach 2 Coach dag... Wie ging jou voor en wat vonden ze er van? Hier enkele reacties:

Stefanie Keerman Inspirerend, confronterend, verbindend, bevestigend, zoekend, verwarmend..zo'n mooie dag was het!

Tine Leten Grote aanrader!

Selina Boonen Het was een zeer inspirerende dag. Ik heb de nodige goesting gevonden om verdere stappen te zetten. Dank hiervoor!!

Nathalie van Ounsen Deze dag heeft me veel inzicht gebracht. Het was zo fijn om iedereen te ontmoeten en vooral Sandra bedankt om deze mooie dag te organiseren.

* Onder een startende coach verstaan we de coaches die minder dan 3 jaar een officiële praktijk hebben. Ben je niet zeker of je wilt/kunt deelnemen? Neem gerust contact met me op!

**(lunch is op de dag zelf af te rekenen)
Helaas is het op deze locatie niet toegestaan om zelf een lunch mee te nemen. We hebben daarom gevraagd om een extra gezonde lunch en een gezond tussendoortje.

Wist je dat er ook een speciale Facebook groep is voor coach 2 coaches?
Deel in deze groep jouw vragen en leer van elkaar!

Je kunt gratis lid worden via: www.facebook.com/groups/coach2coach2