Omdat we dit samen doen

Samen-leven
Onze manier van samenleven is verandert, het is niet meer zoals het was voor het corona-virus.

Situatie
We doen allemaal zo veel mogelijk ons best om de zorg en de mensen die we graag zien te beschermen. Langzaam gaan we 'terug' naar een situatie met meer 'vrijheden' . Dit zal met zich meebrengen dat we ook steeds meer mogen gaan opletten wat we doen en hoe we dat doen.
Neem de 1,5 meter afstand, die gaat nog een hele lange tijd van toepassing zijn en gerespecteerd 'moeten' worden.

Mondkapjes
Maar ook mondkapjes die bijvoorbeeld in Duitsland en vele andere (europese)landen al verplicht zijn kunnen daarbij helpen.

Gedacht
Ik heb lang gedacht dat mondkapjes niet mijn ding waren, ik heb gelezen, en nagedacht, gezocht en gevonden.
Hoewel je jezelf nooit voor 100% kunt beschermen is het inmiddels duidelijk dat je met mondkapjes anderen wel kunt beschermen.

Niet
Mondkapjes draag je niet voor jezelf, mondkapjes draag je om die mensen om je heen (waar je om geeft) te beschermen. En zoals het er nu uit gaat zien, zullen mondkapjes veel 'normaler' worden in ons straatbeeld.

Reden
Dit is dan ook de reden (voor mij) geweest om samen met de grootmoeder van de Innerpeople, mondkapjes te ontwerpen. En samen met mijn zoon ... oftewel 'het broertje van de Innerpeople', een bijzonder filmpje te maken om je meer uitleg te geven over het gebruik van mondkapjes.

Omdat we dit samen doen....
Voor jou 
En voor de frontline

Samen
Met deze zeer zorgvuldig ontworpen maskers wil ik, samen met jou graag meer doen dan de mensen om jou heen zo goed mogelijk beschermen.

Kies
Daarom kies ik er ook voor om voor elk 25 mondkapjes die verkocht zijn 1 frontliner te ondersteunen met een roadmap sessie

Omdat we dit samen doen
Omdat ze het verdienen

Wil jij dit samen met mij doen?
Wil je ook graag een mondkapje?
Met of zonder Innerpeople er op?

Vanaf vanavond 20.00u is er de mogelijkheid om de mondkapjes van Innerpeople of blanco (ook geschikt voor gevoelige gezichten en in verschillende kleuren en maten) aan te kopen (en een frontliner te steunen)

Omdat we dit samen doen....
Doe jij mee?


Let op! De oplage is beperkt!

Kleuren
Wit of jeans (zwart helaas niet verkrijgbaar op enkele Sjes na)

Maten
- S (kinderen)
- M/L
- XL

Prijs
Incl. borduursel van Innerpeople: €15,-
Zonder Borduursel van Innerpeople €12,50