Training: Visuele Werkvormen voor (toekomstige) Leerkrachten, therapeuten & coaches

Wat als….

... leren een uitdaging is?
... concentratie vaak ver te zoeken is?
... automatiseren niet ‘vanzelf’ lijkt te gaan?
... kinderen vanuit overzicht werken? (topdown?)
... je de theorie wilt omzetten naar visuele leerstof?

Deze praktische training onderscheidt zich van andere (cognitieve) opleidingen door tegemoet te komen aan de professionele* behoefte om kinderen en jongeren op een visuele manier te begeleiden binnen de verschillende onderwijsbehoeften.

Deze praktische training onderscheidt zich van andere (cognitieve) opleidingen door tegemoet te komen aan de professionele behoefte om kinderen en jongeren op een visuele manier te begeleiden binnen de verschillende onderwijsbehoeften.

Praktische informatie
Data: 4/5 juli 2019
Tijden: 9.30-16u
Locatie: In Praktijk  Achtelsestraat 98 - 2320 Hoogstraten

Investering: 
Early bird inschrijven (voor 4/6 2019) : € 395,- p.p. (326,45 excl. btw)
Inschrijven vanaf 4/6/2019: €450,- p.p (371,90 excl. btw)

Minimaal 8, maximaal 12 plaatsen

Exclusief:  lunch, versnaperingen en dranken 30 euro per persoon (te voldoen op de 1e dag van de training contant of via bank-contact).

* Deze opleiding is een training voor (aankomend) professionals. Hiervoor is het belangrijk dat de deelnemers professionele basiskennis** bezitten (of in opleiding te zijn hiervoor). 
** Onder professionele basiskennis verstaan we een A1/HBO/bachelor werk en denk niveau. Bijvoorbeeld een opleiding richting therapeut, leerkracht, coaching of iets van gelijke strekking. Bij twijfel neem gerust contact op.